Post Top Ad

Post Top Ad

makale

Fake Hesaplarda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar



Bu konuda sizlere sahte bir profilde dikkat edilmesi gereken , daha gerçekçi nasıl yapılacağını göstereceğim. Bunun sizin işinize yarayacağınızı umuyorum.


1. Kullanıcı Adı.

Kullanıcı adı en önemli etkenlerden biridir. Bir kişi sizin kullanıcı adınızı gördüğü zaman sizin ile ilgili ön yargı davranır. Bu ön yargı olumlu veya olumsuz olabilir. Kişi sizle iletişim kurmayı isteyebilir de istemeyebilir de. Bu yüzden kişinin ilgi ve odağına göre bir kullanıcı adı seçmeniz gerekiyor. Örneğin Futbol seven birine Sevdiğiniz bir oyuncunun ismi , Oyun seven birinin ise sevdiği oyun ile alakalı isim olabilir. Burada size düşen abartısız ve çok cıvık olmayan bir kullanıcı adı seçmenizdir.


2. Profil Fotoğrafı.
Bu madde de önceki madde gibi aynı. Sürekli olarak farklı kişilerin ilgi ve odağına göre güncelleyebilirsiniz veya bir manzara resmi koyarak veya bir karikatür bu dertten kurtulabilirsiniz.


3. Sahte Geçmiş.
Kişiye kendinizi tanıtırken veya geçmiş bölümüne kendiniz ile alakalı sahte bir biyografi yazmanız gerekir. Bu arada dikkat edeceğiniz şeyler.
a. Hayalinizdeki geçmişi veya çok abartılı bir geçmiş yazmayın. Onun yerine mütevazi kişinin hayatına benzer bir biyografi yazın.
b. Yer kavramına dikkat etmeyin. Eğer kişi ile aynı şehirde yaşıyor gibi gözükmediyseniz o da dikkat etmeyecektir.
c. Zaman Kavramı yerine yaş kavramını seçin. Tarihler , yıllar yerine yaş kavramı kişinin sizi zihninde daha net canlandırmasını sağlayacaktır.


4. Gerçek Hesap Görünümü.
Öncelikle eğer sosyal medya kullanıyorsanız , bu hesap gerçek hesabım süsünü vermelisiniz. Bunu da puan toplayarak takipçi veren sitelerden bedavaya yapabilirsiniz. Çok fazla takipçiye gerek yok. 100 takipçi ve 30-40 takip ettiğiniz kişi kişiyi şüphelendirmeyecektir.

Related Posts

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad